Wall Of Testimonials


OUR TESTIMONIALS FOR ALL OUR PRODUCT

name: yana
product: slimherbs
sumber: email




name: fatihah

product: acne cleanser
sumber: sms


name: ifa

product: acne cleanser
sumber: email


name: yanie

product: shining woman
sumber: email



name: shazliza

product: slimherbs
sumber: facebook



name: aimee
product: slimherbs
sumber: email

 

name: syafiella

product: slimherbs
sumber: facebook



name: fezza
product: shining woman
sumber: email

 


name: iffa
product: slimherbs
sumber: email

 




name: nora
product: slimherbs
sumber: sms


name: iffa
product: shining woman
sumber: email

 

name: miza
product: slimherbs
sumber: sms

 

name: farhana
product: acne cleanser
sumber: facebook


name: norsazrina
product: slimherbs
sumber: sms



name: ifa
product: slimherbs
sumber: email


name: no name
product: slimherbs
sumber: sms

 


name: farah alina
product: slimherbs
sumber: sms



name: tiha
product: slimherbs
sumber: email








name: salina
product: slimherbs
sumber: email

name: zuraida
product: slimherbs
sumber: email











name: leela
product: slimherbs
sumber: facebook
















name: qaseh
product: slimherbs
sumber: facebook


















(click picture untuk membaca dengan lebih jelas)



name: eida
product: slimherbs
sumber: facebook
























(click picture untuk membaca dengan lebih jelas)


name: ayu
product: fantasia shower scrub
sumber: email
  






(click picture untuk membaca dengan lebih jelas)


name: nadia
product: slimherbs
sumber: email













(click picture untuk membaca dengan lebih jelas)
 

name: maya
product: slimherbs
sumber: google talk












(click picture untuk membaca dengan lebih jelas)


name: bella
product: slimherbs
sumber: facebook












(click picture untuk membaca dengan lebih jelas) 


name: yaya
product: nf acne cleanser


















(click picture untuk membaca dengan lebih jelas)


email details
name: isha
product: nf shining woman

psl ke'power'an SW ni...... huiyoooooooooooooo dahsyat tuuuu! hehehe! mmg berkesan, spi xsbr nk tgu mlm bsk utk repeat. pernah skali sy n hubby nk date g tgk wayang, anak siap2 htr kt umah mak sy. seblm g bli tiket singgah dlu rumah MIL, kite org blh plk buat 'wayang' dlu....kuikuikui (sib bek dh insert siap2) mse tu hubby sengih je bile die ssh nk msuk (padan muka). pastu dh hbs tgk wayang, lps ambik anak kite org trus blik rumah. bile dh spi umah..... lps mandi sy insert lg saje je, xsangka plk blh repeat lg 'wayang' tu spi ke rumah. kah!kah!kah! hebat xhebatnye SW ni. pergh! satu hri kite org ber'wayang'. tu blm lg klu hubby sy ambik VM.
lg satu psl be-One multigel....... berkesan la sis. strecth mark sy berkurangan, hubby pn ade gak tgur psl perubahan tu. tp syarat kene rajin pki la kan sis.


email details
email: tulangikan****@gmail.com
product: nf shining woman

salam.
sis dayen, minta maaf sgt2. lately sgt busy tak sempat nak update sis apa2.
saya puas hati dengan NF shining woman tu.
sekarang senggugut saya dah berkurang. at least dah tak teruk macam dulu.
walaupun saya just makan bila nak period, but it still works!
sekarang saya dah boleh keluar masuk mall macam biasa even time period.
thnx sis!


email details
name: noor rosyidah
product: slimherbs

dulu sy beli 3pack slimherbs. mmg berkesanla. tp xtimbang2 berat badan lagi hehe. sb xde penimbang. kalo nk timbang kat pasaraye maluuuu hehehe. kalo ikut perasaan sendiri, mmg mcm da nampak tulang2 kat leher dgn kat tangan. aritu mase jadi tutor jage lab, ade technician perempuan ckp sy da kurus sikit hee..sukeeee... yeay! for 1st pack slimherbs da turun 2kg, tp ni baru abis makan 2nd pack xtimbang2 g. sy kdg2 mkn, kdg2 x..hehe..


email details
name: jaja putrajaya
product: slimherbs

sis,
saya tak makan inte cleanse tu awal2, apa lah saya ni,
tapi walau macam manapun ia tetap berkesan.
awal makan berat saya 90kg, lepas habis slimherbs tu tinggal 86kg
shape masih tak berubah coz sikit jer turunnya, tapi saya akan cuba lagi...
agaknya makin berkesan kalau saya makan inte cleanse tu dulu kan..


email details
name: miera
product: slimherbs
salam sis...ni da ari ke 12 i try slim herbs...ari first i timbang berat i 55.. n now da 53...mase mule2 mkn.. mang sgt pening..haus..smpai rase mcm nak demam..n mang betol la sis ckp.. klu mkan slimherbs ta rasa lapar...ade lg 2 packet.. n hopefully pas 2 peket bole la dpt berat 45...hehhee...


message details
name: saliza
product: acne cleanser
hp num: 017***0072

hi sis. i saliza nk order nf acne cleanser lg. so far pkai da 40% ok.cm jrwt bsr2 da xda. yg kcik2 pn kurg. par0t la skrg ni. now new pack kn. so i bank in rm25 rite?klu pos express brape ek sis? yg sis rasa sesuai. alhamdulillah. dah x oily lg muke i. seronok. thanks ya sis.


email details

name: farahmh
product: slimherbs
email: farahaini**@yahoo.com
Hai sis...
i dah buat payment n order slimherbs for the 2nd time , Alhamdullilah dah around 2 weeks ambik slimherbs i hilang 4kg.. macam yang sis cakap if ambik slimherbs nie memang tak rasa lapar langsung !! kalau nak diikutkan makan sekali sehari pun dah cukup ,, jimat belanje... hehe..tapi as per ur advice i makan jugak for bfast n lunch..but in smaller quantity...malam jer tak makan...n alhamdullilah i pun takde rasa any negative side effect bila ambik slimherbs..except masa 2-3 hari pertama macam cepat berpeluh lepas tu dah ok... so maybe lepas nie nak start exercise pulak to speed up the slimming process !! thanks sis !!
sisdayen: farah, nk speed u laju2 pon air kosong kena mnum banyak2 tau! =)

email details
name: wany
product: slimherbs and nf acne cleanser
email: wanyaziz***@gmail.com
sis ku syg,ni testi yg dijanji kan :D
b4 mkn sh,my weight is about 67-68 kg.
after da mkn 4packs sherb,now brt maintain 63-64 :)
1st day : 26 jun 2009 : weight : 68kg. pungg*ng : 42" . lengan : 14"
after 2 weeks, pungg*ng :39 " . lengan : 13.5
alhmdulillah.ade jugak turunn ;)
1st week mkn mmg haussss gillersss.pastu pening juge.tp wany minum bykkkk sgt air.mule2 mmg rse knyg je all day long.mkn nsik pun,sikittt sgt!rse knyg mengatasi sgalanya.ahahaha.mkn sesudu je kot aritu nasik.pstu dah leh adapt ngn body,baru dpt control nafsu mkn.selera naik jgk sket.hihi.tp kene control :)
now bru order another 3 packs,nk truskan mkn utk dpt berat ideal.longg wayy to go!tp kene brusaha! :)
jeans sumeeee da longgarrrr.alhamdulillah lg skali :)
utk acne cleanser,sukeeee pkai.rse muke brsihh!!
1st week pakai,my fren tegur kate tade mslh kt idong.mse tu,mmg idg bersih sgt.alhmdulillah.nmpk cm mancung pun ade.sbb mcm shading n glowing ! :)
thanks sis!!wish me luck nk dpt brt till 50kg yee!!ameenn!! :)
sisdayen: wany, lepad ni semua sluar kne otter... ske! =) tahniah laling!

email details
name: sara
product: shining woman
email: mummy************@gmail.com

salam..
hehehehehe...
sowi sgt2..lupe lak nk email.
sebab nye, sangat2 teruja ngan SW ni..
k la..nk bagi testi ni.
hehehehhe
balik keje ritu, siap2 mndi pas masak sume.
dlm toilet gak sara insect, xnk dalam bilik, cz nnti hubby nmpak lak kn.
mmg da x saba nk tggu time nk tdo tu..heheheh
tibe masa nye, cm biase2 la..ringan2 skit.
pastu hubby soh sara lak kt atas..hehehehe
muka da senyum2 da.cm x concentrate la kn.
tp, cover2 skit.
time nk masuk tu, die cube tekan, tolak
tp xle gak. sara trurun smule, die kate kering. sara diam jek la smbil sengih2..
pastu test lagi skali..lame gak baru leh masuk..heheheheh
sengih2 gak..malu gak ni..hehehehe..
game ritu, mmg lame r..
pas abis tu, memasing trus tdo.
hubby lak, trus cm kejung jek..
hehehehehe..
sara ade bgi gak pd mmber2 ppuan sara
sara bgi dorg tetst..
memasing bg jawapan yg amat2 m'bangga kan..
hehehehehe..
if dorg nk order, nnti sara gtau la ek..
tq sis, cz kenal kn SW ni pd sara.
credit to ceera.cz, sara bace dlm blog die, sara tau psl ni..

sisdayen: also to sara, tenkiu..... sangat2 mnjadik ye?? goo00ood... ;) kkonpem hubby memasing syg lebeh kn.... ;)

email details
name: kakmo0n
product: shining woman
email: kakmoon*****@gmail.com
salam sis... hehe... lama x email untuk update situasi semasa... kali ni nak cite perkara yg x disangka2.. uwawa... malu oi... perut saya mmg sensitif.. tp saya still amik SW tu sekali sehari... alhamdulillah.. keputihan da kurang.. tp yg lawaknya, pagi td rasa breast mcam penuh sgt dlm bra.. hati tertanya2.. knapa ek??? sy berbadan besar, dan breast pn besar... tp dulu2 masa awal2 remaja, takut pkai wired bra, jadinya cm terlayu la plak... skrg ni wlaupun pakai wired bra.. kesannya cma waktu pkai bra aje la.. klu buang, dia jatuh balik... malu wei... tp balik keje ptg td, x puas ati, check dpan cermin... sekali... haa.... semacam aje rupanya... OMG.. dah tegang kot... haha... klu x pakai bra pn x la mcm dulu.. wa... bangga neh... haha.... ni pn stock da abis.. tunggu duit elaun masuk dlu.. pastu... nak repeat order... cma frust la sbb x leh makan ikut keperluan sbenar.. nk wat camne.. mmg perut jenis sensitif... uwawa... rugi2...

sisdayen
: kakmo0n, tenkiu..... =) sis tumpang bangga sekali..hehe


email details
name: dayah skudai
product: shining woman
email: diya_*****@yahoo.com

Salam sis pe khabor, semoga bertambah sihat2. ni nak bagi testimoni saya pas guna sw. nak citer lagi mula ahh. saya dapat sw tue hari rabu so memang ngam ahh konon2 nyer pasal malam tue cuti kerje.kebetulan nak gi shopping ambik lah sw u kat umah kawan sampai jer shopping complex tue saya terus gi toilet nak insert nyer pasal wakakakakakkaka giler excited . sekali tak jadi ahh malam tue. x per kasi ketat siap2. sampai hari jumaat saya insert lagi malam tue lah baru test kepoweran nyer . memangggggg berkesan tapi hubby saya x teruja sangat ahh. hampes jer,kita nyer lah excited nak tau feedback dari dia... dia leh wat dek jer . sudahnyer malas nak tunggu saya tanyer dia terus .dia leh cakap memang perasan dah rasa dah ketat. tapi dia cakap cam perit sikit ahh pasal air kureng . tapiiiiii lagi best dari dulu. saya tanyer macam anak dara ker dia kata x lah cam anak dara tapi cam belum beranak.huhuhuk termalu i . so for the time being saya dah stop makan pasal dah nak abis simpan untuk insert jer. nak order lagi tapi nanti saya comfirm kan. pasal nak try SH dulu. huh x sabau nak tunggu SH..tq sis sebab kenalkan produk yg power ni sambil tue nak bagi kredit kat ceera pasal dari blog dia saya tau pasal sw nie. tqvvvm sis dayen n tqvvm ceera.


sisdayen: dayah, TQ.... ;) nmpk gayanya, lepas ni boleh beranak lagi sorg la....sbb ape tau, sbb da jmpe product baik punye bg xnk jejaskn hubungan suami isteri walaupon anak da cukup 1 team pasukan bola... kn? kn? hehehe... ayt...xley bla.. huhu... =)

email details
name: mkj
product: shining woman
email: mkj*****@gmail.com
Sis, i dah try SF Shining ...fuh insert 1/2 jam jek dah ketat, hubby tanya nape fit sgt ni, lain la hehe i cakap xde pe2 la bang, selama ni x fit ke? hikhikhik ayat merajuk kengkonon, pastu die leh lak cakap u makan ubat sedut air tutttt ke coz abg rasa kering & fit la xcam selalu basah je..hehe so i tanya la abg best yg cam ni ke cam selalu2, yg ni best yang tapi cam selalu pun best gak xla abg rasa pedih cam hari ni, abg takut syg sakit jek hahaha boleh die cakap camtu...pastu i tanya lagi sis, bukan semua laki suka ketat2 ke?Die cakap memang suka tapi xsyok gak kalau pedih2 & isteri terseksa (sakit),tapi abg punya '*** still bangun ag ni yang, nak second round pun boleh ag ni cesss i pun xtau la ayat lakonan ke ape kan hahaha...

continued email from mkj: 9 julai 2009- 4.58pm
Sis, hahaha i nak gelak guling2 dulu la..kn aritu i cakap kt sis my hubby p outstation, baru kejap tadi my hubby col kata malam ni die balik, saya tanya 'nape? die kata 'rinduuuu, tah nape? hehe saya pun wat2 marah la kengkonon ' xpe ke bang, kan baru semalam abg p?die leh kata 'xpe, dah rindu xleh tahannye, kecik ati abg tau syg cam xbg abg balik je huhuhu i pun cakap la ' hehe sukeeee kalau hari2 dekat ngan abg lg sukeee' haha yg klakanya be4 letak phone die leh cakap 'syg, get ready ye mlm ni' huhuhu i takooottttt...ni smua pasal NF SHINING WOMAN..memang betul2 ada kawwww, 2 i xtest vogorous man lagi tu..hehe

sisdayen: mkj, huhu...i sampai xde kate2 nk reply email u ni.. =) kikiki.. sooo happy for u.. semoga makin berseri2 ye rumah tangga.... n yg plg pntg, tq coz sudi share ur experience with us....

email details
name: mou
product: slimherbs
email: shamau****@gmail.com
Sis, amBoi bz mManjang, mou tnggu je sis on9...
mou nk habaq skit, bln lpas kn mou start mkn slimherbs nie,
mou mkn la shari 1bijik..1st,2nd n 3rd week
mou xdak rase pape taw, slera mkn pon still cam bese tp
kureng la rase nk mkn tuh...da masok week yg ke4, sham n adk
mou tegur muke mou nmpak lain, dorg kate da nmpak susut tp mou
still x rase pape la, suar jeans pon lom bape nk longgar lg...
Smalam mou trase nk timbang brat nie tp takot2 je, last2 mou naik
je tros kt pnimbang tuh, tgok2 brat da turun 4.5kg...Ok la tuh, g pon
kn lemak mou nie jnis lemak degil, lmbat la skit nk susut..Tp xpe,
pape pon, mou still nk stick pd slimherbs n hope sgt2
mou dpt ilang lg 20kg nih...huhuhu...lap u sis...

email details
name: maza
product: nf shining woman
email: mala*****@yahoo.com
salam..
Sis sy dah try NF shining... memang best la... terasa ketat gitu.. cuma kekdg terfikir.. ubat tu nak masuk dlm2 lg or msk kan skt je.. msk dlm2 kang xnak kuar plak kan.. hihihi.. tp memang syok arr..


email details

name: ani
product: nf shining woman
email: ani********@**.com
huhuhu.... tq sis,sis bagi sy bagus sangat jamu ni,ye la sy ni period dah lama tersekat,hanya keluar sikit je,kalau datang pun x payah pakai pad hanya lekat2 kat seluar dalam ni hari ni dalam pukul 10 pagi terpaksa balik umah jap tukar baju sbb nyer darah keluar banyak,walaupun pad baru je pakai masa n masuk ofis dalam pukul 8.30 a.m,huh....takut pun ade gak tgk darah banyak giler,,,,,,tq sis......


message details
name: wani
hp: 014***8502
product: shining woman

sis, mmg jd betul. rasa mcm xcaya. sb wani ne biasanye ngn ubt2 selalu xjd apapun. huby siap belek my flower tau x! dia pelik apsal ketat sgt. hahahaha. bangang gile.



chatting through google talk with mafia


mafia: salam sis nf shining woman tu lepas kite insert then bile nak same ngan suami kalo tak kuarkan takpe ker...boleh ketak jugak ker...???
sisdayen: ketat mmg ketat..insert 1 jam da boleh ketat..tp better kuarkn dlu....

mafia:
kalo tak kuarkan ade effect lain ker

sisdayen:
xde
xpe
sbb nnti dier akan larut..
jgn risau ye
knape mafia?

maffia:
tadi bace komen ceera sis kate sebelum same ngan suami kene kuarkan dulu..
huhuu...
hehehe..
so tak kuarkan takpe la yeh...
hehheee..

sisdayen:
u insert kat dlm tu bape jam?

maffia:
ermmm..dalam 1 jam lebih kot
kirenye lepas mandi malam terus insert
sisdayen: klu mcm tu, better kuarkn dlu seblom bersama...
sbb klu 1 jam, xlarut btol2 lagi..

maffia:
nape sis ..
lepas dah insert tu saye terus tido sebab penat baru balik kursus..

sisdayen:
ooo..
ok
ok
xde masalah k..

maffia:
then lepas 1 jam lebih insert then tido tetibe suami datang kaco..
hehe
so tak sempat nak ke toilet..
hahahaha

sisdayen:
hehe
so, da bersama???
how2???

maffia:
hahaaa..
kelaka...kelaka...

sisdayen:
cite ckit

maffia:
tapi memang superb arr..
hahaa
saye sampai takleh fokus sebab kelakar..
hehe
macam ni..

sisdayen:
=)

maffia:
mase mule2 nak masuk tu..suami macam konpius jer..
sebab saye insert tak bagi tau suami
so senyap2 jer insert
before this kalo bersama jarang la nak lame2..
tapi malam tadi suami sampai konpius macam mane die leh power
hahahaa...
sampai pagi ni die tau macam hangin power die datang
die tanye saye ...malam tadi nape saye kemut kuat
hahaha..
padahal...
saye takde pun kemut...
hahahaa...

sisdayen:
hahahhaa

maffia:
sis..lepas dah insert satu jam kuarkan then buang yeh sis

sisdayen:
yup
lepas kuarkn, buang k....
tp insert 1 jam da power ye????
bgus2
c...

maffia:
tapi tu la malam tadi saye tak kuarkan..
kirenye mase same ngan suami tu maybe bende tu tak larut lagi

sisdayen:
=)
xpe..
nnti dier larut

maffia:
so hari ni saye teruskan dengan makan 3 bji pagi tadi
sebab badan saye selalu penat..
pastu perut muncit..
suar sume dah tak muat
so hari ni dah tak yah insert lagi kan
nanti malam nak tengokcamner
hahahahaaa..

sisdayen:
haha..mlm nnti nk besama x?klu u rs semalam ganas sngt, better u insert 1 bji lg..,.tu pun klu tut u tu muat nk masukkn 1 biji tu.. huhu
try la dlu
biasanye
da xmuat da

maffia:
uishh..kalo ganas sangat nanti saye pulak yang tak larat..
hahahaa..
kalo malam tadi dah insert malam ni boleh insert lagi yeh

sisdayen:
terpulang la ye
sbb ade yg boleh ketat sampai semggu
ade yg ketat 3 hari
to mafia a.k.a diana, =) thanx sbb bg sis published ye.... =)


email details

name: fazwie
product: fantasia body scrub, acne cleanser, nf shining woman
email: fauziahmahat@********.com.my

Assalamualikum,
Hai sis..disebabkan hari nie I jadi perhatian ramai so I kongsilah pengalaman I setelah mencuba beberapa produk(FANTASIA BODY SCRUB,ACNE CLEANSER & NF SHINING WOMAN (THE BEST PRODUK)).Sememangnya dah lama I cari ubat/krim utk hilangkan kesan-kesan hitam kat badan nie.Sejak mengandung kali pertama dulu lah masalah nie timbul.Disebabkan I putih,jadi malu bila nak pakai t-shirt bila ketiak kita hitam.Dah mcm2 produk I cuba namun tak berjaya.Tapi alhamdulillah walaupun baru mencuba Fantasia body scrub walaupun baru 2 hari namun kesannya cukup memuaskan.Begitu juga dgn acne cleanser…bila pakai muka kita jadi tegang je rasa dan sejuk pula tu…kesan jerawat makin kecut…maknanya sel kulit tu dah mati…dah produk yg terakhir tu lah yg paling best….terutamanya bagi wanita yg dah punya anak…..maksud saya yg dah bersalin….em memang tak terkata lah best nya…kenikmatan terasa mcm zaman anak dara je…bayangkan hubby I yg tak pernah berkata apa selepas bersama,semalam boleh dia kata bestnya…rasa nak lagi…dan dial eh senyum sampai ketelinga…hai seronok nya sis….nampak gaya nya sis,I kena pakai protection lah kalau tak ada yg sangkut lagi thn depan….apa pun thanks a lot lah sis sebab kenalkan produk2 nie kat i….sesiapa yg tak cuba memang rugi.
sisdayen: fazwie, tq sooooo....mush for sharing your testimonial with us k, really apprcte it...TQ

email details

name: shazwani
product: slimherbs
email: shazwani.******@gmail.com


hai sis.ape kaba? 1stly sy nk ucap terima kasih kuz perkenalkan
SH kat saye. hehe. sy dh abis amik 10biji trial pack SH tu hari,tapi lom amik lagi yg Ic tue...Jadi sy nak kongsi sikit
la pengalaman selepas amik SH nie.hehe.masa 1st day sy ambil pil ni , sy tak rase lapar pon
just haus gile.hehe.penin2 sket ade.tapi tu biasa kan? sebab pil tu nak adapt ngn badan kite.pastu badan jd berpeluh dengan
byk..huhu.bile pil strusnya amik , dh takde pnin2 lagi sebab dh bdn dh leh trima pil tue..so sepanjang 10hari amik
ni dah ade yg tegur yg sy nampk kecik sket.hahah.bes nyer rase...tapi sy tak timbang berat lg,sy rase berat sy tak byk turun memandangkan
sy mempunyai lemak yg tepu dan bukan lemak air or lemak angin..saye agk jerla.huhuhu.oh lupe nk bagitau..skarang pon sy mkn xbyk , tapi minum air byk.
mmg bdan kite perlukan byk air kan..huhu.so sape2 lagi yang tak cuba sh ni..cuba la okeh.itu saje dari..tq :)
sis..sy nk tmbh SH , sy nak amik yg 3pack pulak.
tapi nanti sy komfirmkan blik ngn sis yer? sis,
sy nk ganti puasa ni nanti,so mcmane ea nak amik SH
tu yer time puasa? nanti akak guide sy tau.thanksss :P

email details

name: melly
product: slimherbs and nf shining woman
email: mellisa***@yahoo.com


salam sis...
setakat ni dah ari ke 4 melly follow slimherbs nie...smlm sj timbang berat...serius sis melly terkejut ala2 beruk kat mesin penimbang tue...org sekeliling dok tgk jer gelagat melly ngan sepupu...hahaha...
dlm 4ari melly turun 6kg...biar betui??? mkn mcm biasa...cuma dah xmkn mlm...mkn pun xbyk..perut rs kenyang sentiasa...apa2 pun lepas 30minit mkn pil tu...melly akan mkn utk alas perut...n minum air mmg byk...asik g tandas jer...
skrg ni...melly nak turun kan lg 6kg...lepas dpt turn kan lg 6kg nie...melly dah nak stop guna herbs...nak guna rutin lain plak...senaman...hee~ nx week OTO melly sampai d rumah..so senang sikit nak bersenam...nak jogging malas,..ada OTO ni senang skit... heee~ ofismate pun terkejut gak...melly turun sungguh drastik cam tue...
melly mkn cam biasa jer...tghari mesti mkn nasi...tp kuantiti dah x byk pun..cepat rs kenyang ssgt walau mkn sikit...
melly amalkan minum air kosong bebyk...kira setiap satu jam musti nak terkucil lah...berapa kali jerang air kat umah tu nak isi dlm bekas...hehehe~
NF Shining Woman tu pun..alhamdulilah..melly dah xde lendih2 keputihan..dah xde bau2 kurang enak..:D breast ni pun tgk ada mcm pejal2 skrg nie...ekekeke..
skrg ni target lagi 6kg...pastu amalkan rutin biasa jer lah..bak kata akak sampai bila kan nak mkn ubat jer...melly mmg senang turun n senang naik...cuma melly xjaga sgt pemakanan..rs nak mkn..mkn...rs xnak xmkn...
smlm g window shopping...bila tgk baju2 cantik...waduh...geram jer nengok kan..bila timbang terkejut turun 6 kg...ni yg buat melly nak turun lg 6kg...melly tgk pergelangan tgn ni dah nampak tulang...peha pun dah nampak kecik sikit...perut pun dah ada kurg sikit buncit nie...heee~
sisdayen: melly, good work dik!! thniah! ha...mc ni la br btol...sampai bila nk bergantung ngn jamu kn.... once u da dpt berat yg u nk, stop consume slimherbs ni n just control mkn sndri... amalkan diet yg seimbang.. slimherbs ni just pmgkin tuk turunkn berat badan..once u da dpt trun, u yg kne control sndri berat ye...xkn selama2nya u nk bgntung pada ubat kn..... n to melly, thnx sbb bg sis published testi melly pagi2 buta ni ye.. =)


email details

name:shaliza
product: slimherbs
email: shaliza@**.***.my

Sis,barang dah sampai….ok la…dalam 2 minggu turun lagi 1 kilo….sebenarnya dah diet hampir 4 bulan…..turunnya Cuma 1 kilo je….ni baru 2 minggu turun 1 kilo kira ok la…nak teruskan lagi…Ok…nak makan pack yang baru tu continue macam biasa ke? Ikut macam pack yang mula2 ke jugak?Sha sarapan macam biasa…tp x banyak…minum air dgn roti je…tu pun dah kenyang…makan SH tghari…lepas tu alas perut je dgn buah ke @ apa2 je yang ada depan mata…sebab sis kata kena jugak makan apa2 kan..petang mnm kopi kekadang ngan biskut tak pun kuih je…balik kerja makan la sayur ke @ buah ke…mlm memang tak mkn..sebelum tido tu minum quaqer je I cawan..tapi sha memang jarang makan nasi…Cuma masa kenduri tu x blh nak elak…mkn la juga sket.. kira skrg dlm 2 minggu seluar dah longgar tu dah kira ok la..ni tgh bersemangat nak teruskan lagi 2 minggu brp kg lagi nak turun…

email details

name: shazwana
product: slimherbs
email: gurlywa****@*****.com



hi sis..sori lmbat update the result after consumed this product.. to be frank.. mmg berkesan.. 1 week after mkn hubby blh tegur camner badan blh susut dlm masa 1 week..wlaupun xbanyak tp da ade pinggang..dier ciap cakap, mama da ramping.. hikhik!
tapi i actually, i mkn main2.. 1 week jek serious, pastuh..bila teringat amik.. da sebln lebih masih ada dlm 3 biji lg yg x mkn.. huhuhu...tapi the best part is.. bdn mmg x naik.. what ever lemak yg gone tu.. mmg gone forever.. ahaks... body maintained..tang tu yg i pling suka.. tp ingat mcm nk order lagi. coz nk serius..mau terkeluar mata laki i nnti..haha.. agak2, boleh x sis i btol ramping??
mcm susa je kot..sbb family i mmg semua gemuk2..so, maybe da keturunan.. mgkin la kot akan susah skit nk kurus tp ape i kesa..nk order jgk..sis xkisa kn?haha..so, berapa total yg i kne transfer neh?sbb klu smpat, nk sis pos same2 ngn becoming shipping..xsab0..sekali ngn pos tau..i nk skynet...da xmou pos register..lambat..ya?


message detailsname: nida
product: slimherbs

sis ada x nih, nk bg cerita best nih, nida pnye suar jeans 2thn xpki, skang sarung dh muat yahoo..tau x sis, almost 9kg lemak2 nida dh gOne with da' wind..haha skang boleh sarung baju saiz M sesenang je, last dulu saiz L-XL tau, fiance' pon suka, ye la dh nk dkt hr kawen..tq sis..itu la sis, klu sis nk tulis nama nida pn xpe, xkisah, mmg betol pe nida dh ada bukti, wat testi diri sendiri, slmherbs mmg bagus, nida xde la diet pape pon kan sis, mkn skit je la, tpi still kurg berat nida..

message details from vf
name: juliana
product: nf shining woman

sis.. i dah makan apa tu..shinning woman? hmm.. br 3 hari..keputihan dah kurang..then try insert.mmg tul..199% ketat..mcm kata sis.. mm..sis.. kalu x kuarkan xpe ke?x bahye?

sisdayen: to juliana, xkuarkan sbb lama sangat ye dlm tu?xpe...xbahaya..sbb dier akan larut..lagi lama kat dalam tu laaaaaagi baguss...laaagi hebat!



(click picture to enlarge)

email details: az***_sojer@yahoo.com
name: az***

Subject : gambar gua
Attachment : 014746355.jpg, 014746358.jpg,

woi kak, ni gmbar baru aku..ko tgk perot aku...mana ada boroi dah...muka pon dh kecik...sajen aku bekenan nk test ubat ko kak, dia dh mcm dugong dah, kitorg ni nama je sojer, tpi berperang kat ofis je. lagi2 aku kak jaga dato' macam sekretari la, tu yg mkin lama mkin badak bdn aku nih, lagi2 akak2 kat opis ni masak sedap2 bawak kat cni, saje nk mmbaja bdn kitorg...
ni...gmbar aku bg testimoni kat blog ko kak...mmg jadik r ubat ko, aku ilang selera tros kat nasik, klu dulu pntang ada mknn, kak ieja blm letak atas meja aku dh serbu...hahahahha
skang ni dorg smpai merayu2 suruh aku mkn, sbb klu dorg beli mknn smer dh x habis kak..smpai camtu skali kuat nye melantak aku nih....
ok...kak gmbar aku ko tutup2 skit ea...aku malu gak...hak hak hak...poyo
tima kasih...esok aku ambik ubat lg tau kak....bg test kat sajen aku plk...bia kak ieja nangis lauk dia xde sapa nk usik dah....hak hak hak

message details

name: ba***
hp: 012- ***8691
product: nf shining woman
hehe..bagus ar..b'kesan ar.. hubby t'paksa b'keje keras..dia ckp, apsal susah sgt erk..ba*** senyum je la.hehe.tiap2 mlm lak skarang dia nak..3 kali lak tu stiap mlm..lepas isya', tgh mlm n tgh pg..hehe..kita lak yg letih sbb ada org kejut tgh2 pg. =) ba*** nk order lg nanti dlm next week.


message details

name: r**
hp: 013 ***6488
product: nf shining woman

dah guna a few times. mmg best bec he stays very long. selalunya dia tahan 15 minit je ni sampai 30 min. mmg effect dia mcm tu ke?




u all, secara jujurnye, ni antara testimoni2 online sis yg sis sngt kagumi n berpuas hati.. wlaupun xpernah jumpa face to face, tapi, sis sngt2 berpuas hati n bersyukur dgn perubahan ita.. secara jujur, once sis tgk latest pic yg ita email, sis sngt2 teruja..ya allah...cantiknya.. n secara jujurnye sekali lagi, pic ita ni, 100% original dari ita sndiri..so, sis published kat cni, kesemua pictures yg ita pnh share ngn sis.. believe in your eye.. this is special for you..



chatting through google talk with ann

sis
ann bg testi ni
jgn highlite ape2 pasal ann tau
ehheheh
emel ke...kang kantoi plak
:))
ok ann cite dr awal ye...
ptg jumaat tu sis suruh insert 1
tp balik tu kami gi dinner
actually..ann nikah december last year
tp lom ada baby la
so mlm tu pas dinner
balik ann mandi2..
cam biaselah..dah 4 5 hari cuti
hahahaha
pas mandi je...hubby pon terkam
punye terkejut dier bila nak masuk
siap terstop jap
tanye..
'uish..apesal susah pulak nak masuk'
dier ingat tak ckp keras ke per dia punya
pastu ann pon ckp la...dah 4 5 hari tak wat...tu payah kot.
camni la +- dialog kami
abg : apesal susah plak ni nak masuk syg..tak ckp keras ke?
ann : dah 4 5 hari tak wat...tu payah sket kot
abg : takkan lah..bukan tak biase...tp takde la susah sgt
ann : abg try la dulu, slowly k...
usaha diteruskan...hahahahahah
pastu
dier tak puas hati sis
dier gi bukak lampu
:))
part ni la ann paling tak tahan tu
kan ann kate
dier mesti nak tgk
:))
teropong wa cakap lu
nak ketawa pon ada
pas dah puas ati takde ape2 dlm tuh
dier teruskan
hahaha
terang2 tu gak la kami projek
tgh dok sedap henjut....sempat lg dier tanye
pakai aper ni...syg gi berubat kat mane
:))
mlm tu wat smpi kering sis
smpi dah takde pe nak kuar
pas stop tu
ann ckp la kat dier
beza tak?
dier ckp bkn beza je....rase cam kalah 1st ni dulu
cuma ann tak berdarah je
pastu dier ckp la
'esok kite gi desaru la....cancel semua kenduri k'
hahahaha
tu yg pagi sabtu tu
ann ckp kami br smpi ke desaru
tak kuar bilik sis
all d time...make luv
cam br semlm nikah
:))
**to ann: tq so much coz bg published 100% our chat without kne potong pape coz sensored.. sngt2 mghargai n thnx coz sudi kongsi ngn kitorg ann nye experience k.. love you lah!




 
name: lan
product: vigorous man
hp num: 013-***2652

message details: sis,first skali sy nk mintak maaf klu ape yg sy ckp ni xsama dgn org lain..tp i2lah kenyataannya..maaf sis,sy bkn nk buka pekung tp hanya ingin berkongsi tntg keberkesan VM ni..sy punya stim mmg ada beza.. tau x mcm ikan hdup letak atas darat...mulut dengan tepi kat insang ikan sis tgk mcm mana?haa..gitu la yg sy..lambat tsentuh skit, trus stim! tarik ada rasa, tolak lagi la ada rasa..rugi sapa2 yg blom kawin tu..xdpt rs nikmat berumah tangga ni.. yg bestnya, isteri sy plak guna shining woman yg sis syorkan ni, lg la pergh.......... nasib anak sy,sy anta rumah nenek dier ptg td..hahaha.. mmg syok sangat n sangap la time bersama..tmbh2 lagi geseran masa nk klimaks..ape ntah lg msa klimaks..rasa geli2 sengal2 syok thp gaban.. rasa mcm xpuas la kes geseran punya psal..heheee... first time sjk kawin, smlm la yg sy ngn isteri sy bsama dkt 4jam..mmg hebat la sis! masih la sngt2..mmg bt kami mkin bahagia..


name: zailani
product: vigorous man
email detail: zailani_shamri@**.com
message details:


alop sis. sihat? mcm mana ye nk start? malu ada, ternganga pon ade. sis, i guna vm and my wife guna sw u. ape cite sis? u jgn gelak au. kitorg amek cuti, 4hari.. straight.. dari sabtu, ahad, isnin and selasa. hahahahaha.. tu la, jgn kasi kitorg bnde2 plik n best kaw2 mcm ni. cuti i ade lg balance. my wife la kne amek mc. xpe, byr pon byr la..snggup. hhaaha. harap2 kali ni boleh dpt baby.. kembar 8 pon xpe. sis, u xde ke product tuk kasi my wife pregnant? lama da ngidam n kempunan nk baby.. tp xde rezeki lagi la.. pape, if ade, shout kt i cpt2 eh! btw, sebelom terlupa, nk order lg boleh?supply 3 pack sw n 3 pack vm.. xde discount ke?kasi la.. eh? k la sis, thnx..



chatting through google talk with ceera


ceera: haloo
sisdayen: alo laling
bz eh?
ceera: hiks
bz skit2 jer
sisdayen: hehe
ceera: oh
sisdayen: so..
how2?
ceera: hari tu dah try dah yang shining woman je apa ntah namanye
sisdayen: ok then
ceera: kalau guna benda tu memang mengurangkan air kita kah? hehehehe
sisdayen: depends pada body msing2
ade yg stgh akn kurg air
ade yg terlebhih air jadinye
huhuh
tp
bnde tu mmg akn bt jd ketat
kuar darah x?
ceera: sangat okeyyyyyyyyyyy
sisdayen: =)
ceera: rasanya ada
sisdayen: ha....dara la tu..
huhuhuhu
ceera: oi oiii
dah lama kot dara nie ilang
5bulan yang lepas
heheheh
sisdayen: serius wa ckp lu.................
hahaha
btol
sume yg guna
majoriti tny
dorg dara balik ke?
sbb kuar darah
sampai hubby dorg pelik
hahhaaa
ceera: hiks
sisdayen: hahaha
aiyo
huhuhu
ceera: tapi siyes la
memang ketat ya hamatttt
sampai senak perut2 ku
sisdayen: hahaaa
ciput ckp ape?
so, now da percaya?
ceera: i tak cakap pun i guna benda tu
pastu dia cakap la
asal ketat sangat nie
i senyummm ajer la
hehehehe
sisdayen: hahhaaha
i plak yg tersengih kat sni
hahhaa
c
c
kn i da ckp
mmg ketat
n xmerbahaya
waa...seronok tau bile org bg feedback best2 mcm ni...
i plak yg excited
hhuhuh
ceera: hiks
tu la pasalnyeee
so, akan guna lagi.. tapi bukan masa terdekat la
sebab kalau pompuan kena ketat sangat penat jugak ye
sisdayen: xyh gune slalu..ketat tu boleh mantain sampai semggu
yup
seksa ma
ceera: betul2
sisdayen: tp best huhu
ceera: sampai skang ketat, ewahhh
agak2 nak kasik spesel kat laki baru guna
i masukkan benda tu kan
sampai semalam, tak kuar2kan
hahaha
sisdayen: hahahaaa
xpe2
xbahaya
lg lame insertt
lg besh
kikiki
ceera: =D

ok, nanti i leh buat entry pasal blog u
sisdayen: sebelom tu
nk tny u
jujur tau
mmg ketat kn?
bkn beli hati i tau
huhu
ceera: yeeeeee
memang ketat gilos
takde maknanya nak amik ati u
sisdayen: hehehe
ceera
izinkn i copy paste chat kt ni ke blog i k..
hhehhee
waa..aku plak yg excited lebis....huhuhuh

***p/s: ceera, tq coz bg i published..n if u all nk contact ceera sndri pon boleh..sbb dia antara top 20 bloggers in malaysia yg agak femes..



email details
name: sha
email:
norshaliza@***.com.my
product: nf shining woman
S/woman tu memang best....dapat rasa sendiri yang benda tu macam dah ketat je..


message details
name: sis dayen n team testimonial
hp: 0145234115
product: eumora

u all semua, kali ni sis nk update tntg eumora plak.. mule2, sis just dgr je ckp org yg eumora ni ok sngt2 wlaupon mahal.. so, sis try la test power.. mule2, xbagi lagi family sis guna coz kitorg xde masalah kulit muke.. so, kasi mmbe2 try.. lepas je mmbe2 sis try, bnyk gak la feedback yg sis dpt n ade yg setengahnye perubahan depan mate sis.. contohnye yg berlaku perubahan dpn mata sis, kwn mother sis. dia pkai..3 hari..sebelom dia pkai, mmg dia ade masalah eyebag yg sngt2 n amat teruk. kasi dier guna tuk test hilangkn kedutan. sekali, kedutan pon hilang tp yg paling jelas, eyebag bawah mata dia.. xhilang terus tp ade perbezaan yg sngt2 ketara..
testimonial kedua, adik sis sndri.. dier ni lelaki, kuat sukan. so, muke pon hangus le skit.. =)
so, kasi dier try pkai.. hari pertama dia pkai, dahi dier mnggelupas. dia da cuak da. tp pkai jgk sbb mahal..huhu.. hari ni, hari ke 5 rasanya dia gune eumora, kulit dier da cerah.. serius sis ckp ni..sblom ni, jgn harap, legam!main sukan punye pasal =)
so, bile sume feedback mcm mkin ok je, sis kasi mother sis guna..dier xde masalah kulit muke..cuma biase la, bile da berusia ckit, muke ade kedut2.. so, bg dia guna. then, sama ngn adik sis, 5 hari dia guna, dpt tgk perbezaan tang tulang pipi n dahi dia.. n last, sis pon guna jgk..sj suke2 sbb mcm best je.. hehe =)



message details
name: emma
hp: 013***7278
product: nf acne cleanser


sis, after 2 weeks sy guna acne cleanser ni, muka sy mmg ade beza. especially kat jerawat2 yg membengkak sebelum ni. da surut. suke sngt.. harap dpt surut and hilang parut secepat mungkin. tnggl 4 bulan je lagi nk kawin. and sis, sy tny, if sy amek ngn sis, klu sy jual kepada kawan saya boleh?tp klu boleh, sy pon nk untung jgk. nk make up price skit boleh? sis izinkn x? hope sis reply email yg sy tny sis tu ok n saya nk order 3 botol acne cleanser tuk my friends. sis just pos gune register mail ok?


message details
name: ros
hp: 013 ***6488
product: nf shining woman

salam, dah cuba smlm tapi cuma sempat insert 1 jam je. lepas tu member dah mintak jadi kena cepat2 keluarkan. mcmmanapun, mmg berkesan. dpt rasa.


message details
name: sara
hp:017***6600
product: nf shining woman
amboi pg2 da follow up. interesting. mula2 mcm biasa je then hubby comen best giler. pg ni pon pun i repeat. i mmg rasa lain dr sebelum ni. sebab dah mindset ubat ketatkn. jln pun kepit u...


message details
from mira- sambungan dari
copy from blog customer slimherbs - http://love****.blogspot.com
product: slimherbs

salam. sis maaaf lambat reply msg sis sy dah turun 6kg. n skrg dh 74kg


Message details

From : kiki

Hp :
+012***2247
Product:
slimherbs

salam..sis.. perut kempis..ske sngt..pehe pown kecik sikit tp berat xtrun bnyk..sekilo ke..tp xpe, suke..sbb prut kempes n sgale muffin top dh ilang...hehe


ckp phone ngn k' eni (012***5675)
product: nf shining woman

k'eni: budak bertuah, asal gune ubt yg ko bg ni laki aku xley nk stop, kje asyik menyodok je...
sisdayen: hah?ye ke..menyodok mcm mane tu?hahhaa (sambil gelak besar, klaka u!)
k'eni: adoi...xpasal2 pkol 11 tghari br boleh bgn dr katil.. ni mlm2 buta aku kol ko..haha..pdn muke..yen, laki aku ckp ape tau?ayang...mcm mane boleh jd mcm ni?ayang g jmpe doctor ke? ayang..nk lagi..nk lagi...hahaha..
amek ko...
sisdayen: ok ok bgus2.. suke la 2 kne puji ek! kena blnje dayen tau!
k'eni: no hal..nnti jumpe, ko suh laki aku blnja..sbb dia yg best....hahaa.. k la, aku ade projek besar lagi mlm ni..nnti esok aku kol ko lagi ..jgn ngade2 xnk angkat phone... maybe subuh hari plak aku kol..heheh.. k la, gudnite daling..
sisdayen: ok akak...no hal la..tuk ape, pkol bpe pon xkisa.. tp ade ms, i pon kne off hp jgk.. =) gudnite..muah!


*waa...tidak..agak sensored tuk berkongsi tp need to..sorry evrybody..




chatting through google talk with shamou
sisdayen: mou, mane mou tau tntg blog sis ni ye?
maurisa: usha2 kt gugel sis...
carik2 je...taw2 ade...
tu la mou bkak...


sisdayen: oo
hehe
kakak mou pon pnh mkn?
dia ape cite?
brt dia mcm mane?
maurisa: akk mou x penah mkn...
tp kwn die penah la mkn...
fuhhh...da selim skg...
jelez gilak...
sisdayen: ye ke?
kwn dia tu org mane?

maurisa: kwn die org kl...
brat trun 20kg...
pe tah name die...
sisdayen: wah....
sis tmpg seronok..
c
yeye
hehe
maurisa: tu la sis...jelez lak mou...
ish cmne la brat die leh trun mnyak cmtu...
arhhh tensen2... >_<


sisdayen: mkn slimherbs la
hehhee
sis ckp xnk percaya
sume testimonial sis tu semua original tau
feedback dr customer
xde 1 pon yg sis tipu
maurisa: ye sis...mou pcaye...
bukti nye...kwn akk mou tu la...
fuhhh...dasyat...
bla....bla...bla....n bnyk lg kitorg sembang..
at the end of the borak2 tu, sis tny dia..

sisdayen: xde masalah
g tdo ye
jp agi sis nk copy chat kt ni
msk blog
yg mou gtau psl kwn kakak mou
boleh?
maurisa: uishhh...buleh2....
huhuhu....
sisdayen: nk tmbh pape lg?
sis tls name shamou xpe kn?


sisdayen: ok
tq mou2...
hehe
maurisa: wokey sis....


the end..
to shamou2, tq..love you la! n jgn sengal sngt tau..letey mau senyum sorg2...huhu


copy from blog customer slimherbs - http://love****.blogspot.com
name: mira
product: slimherbs
alhamdulillah.....
Segala penat lelah ku berhasil.. dan kini aku belum mampu menyatakan yang aku berjaya 100% untuk menurunkan berat badan.. tetapi aku boleh berbangga sebab badan aku sudah semakin susut.. Thanks kepada penasihat diet aku sis dayen.. dia la yang banyak membantu aku merealisasikan impian aku.. kini dah hampir 4 minggu aku melalui proses yang sukar.. 2 minggu pertama jangan cakap la.. Aku hampir-hampir tewas, tetapi dengan kecekalan dan keinginan yang tinggi aku teruskan juga. masuk sahaja minggu ke-3 aku mula mengenali sis dayen, dia yang banyak menolong aku. alhamdulillah.. walaupun berat aku tidak menurun banyak, tetapi aku sudah mula susut badan. ramai yang dah tegur kerana nampak aku lain.. mcm dah kurus. . hehe alhamdulillah. aku tetap akan berusaha lagi.. Doakan Kejayaan aku..dan jika berjaya.. aku akan upload pic aku yang terkini.. wish me luck!!



email details
From : amenobitaemail: amenobita@*****.com
product: nf shining woman
Sis,
Ok nak bagi testimony nie
Jamu hitam bulat tu…
Ame share gan kawan ubat yang sis bagi …..
so semua bagi feedback ok
memang ok bagi orang yang nak sedap dan ketat dan cepat nie cara yang hebat sebab memang ada perubahannya…
Tak rugi kalau nak mencuba tapi kalau dah cuba mesti nak lagi… beli sebab ubatnya nampak perubahannya..


email details
From : zila
email:
appl3*******85@yahoo.com
product: slimherbs
hye sis..nie zila
zila nak tnya skrg brape hrga slimherbs tu sbb kwn zila nak try
mmg tul trun lah tp x bnyak..mybe degil sgt kot..hehehehe
zila ingt pon nak order gak lagi lah.

Message details
From : jaz

Hp :
+019***5802
Product: nf slimherbs
salam sis, jz ere. thans a lot. ubat mujarab. nk order lg 4 my fren. jz dok promot n seme pakat nak try. tp jz lum order online. nti jz update sis k once i already order. jaz trun 8kg. nie i mkn byk, naik balik 1.5 kg but its ok. stil berat undr control, 51.5 kg. nk order 3 packs dlu.


Message details
From : jamal

Hp :
+019***2313
Product: slimherbs


salam, nak order lagi slimherbs 3 pack  vigorous man 1 trial pack. boleh bagi price tak? baru trun 3 kg. tak senam pun. tapi seluar dah longgar.



email details
From : knita email : *****_damiana@gmail.com
product: nf slimherbs

-sis, sebelom sy consume slimherbs, sy da jnji ngn sis tuk bg gmbr sy klu btol2 mnjadi n berkesan..time tu,actually, sy main2 je sbb mcm da putus asa, try mcm2 product tp xmnjadi2 jgk..nk2 bile da bersalin..bdn mkin la mcm dipam2..but mmg amazing after mkn slimherbs ni wlaupun mkn main2..skrg ni still mkn slimherbs tp da xhari2 mcm dlu..selang 2-3 hari, mkn sebiji..just for maintain..deeply tq sis..

From :im
email: imran**@yahoo.com

product: nf slimherbs


salam sis dayen.. alhamdulillah..sy da capai impian yg saya nk selama ni..da 5thn saya mengimpikan utk menjadi kurus, n akhirnya..saya berjaya... alhamdulillah.. sy berterima kasih yg xterhingga pd sis sbb bg sy try slimherbs ni.. sngt2 bgus! sis, ni pic sy yg sy jnjikn ngn sis time mula2 sy start amek this product..

picture 1: time ni, mmg sngt2 gemok!xingat da berat berapa.. tp time ni, tuhan je yg tau.. nk cari baju,seluar, semua bnde la, mmg susah nk dpt..kne g tmpat jualan khas tuk yg xxxl mcm sy ni.. selalu kne ejek ngn kwn2..time ni, mmg xde pmpuan sorg pon yg pandang sy..ye la, org gemuk!


picture 2: da start mkn slimherbs ni dlm 2 paket..tp xnmpk sngt perbezaan dia.. tp tetap xputus asa..time ni, sy try usha sorg awek yg sy pnh minat dia gile2 tp yg sngt2 bt sy terhina, dia reject sy..siap gelakkan sy lagi.. dia ckp ape tau, malu la kapel ngn org bulat.. klu sis,ape sis rs?


picture 3: dear sis, picture 3 ni, da mmpu bt sy rasa puas n kagum ngn diri sndiri.. sy da buktikan yg saya da kurus n mampu ada bdn mcm lelaki normal yg lain. sis, terima kasih bnyk2.. sy pon xingt brapa paket yg sy habis shingga dapat kurus mcm ni tp mmg jnis lemak sy, lemak daging yg degil..sngt susah nk trun..


picture 4: dear GOD, im believe in miracle as long as i try and work hard to achieve my target. n from now on, i always remind my self n u too sis, dlm sebuah kehidupan, xde 1 bnde pon yg mustahil! lagi banyak kt usaha, lagi byak kt akan dpt dr ALLAH..
so sis, need to stop now..ade kje ckit yg nk kne smbung... sis, im promise u, sy xkn lupa jasa baik sis pd saya.. regards, imran.




name: hafiz
email: apizfmly@******.com
product: slimherbs

halo sis..ni pic apis k..after mkn 3 trial pack, berat xbanyak pon yg turun tp dari segi luaran,semua org da tgr perbezaan.. nk2, tang pipi n perut..
dlu boroi je..pp plak mengembang je kjenye.. ni pic apis k sis..


sis, klu ade product yg becoming yg best2 lg, jgn lupe amek apis jd volunteer ye? seronok ma!! ok la sis, tq..





name: sis dayen sndri
 
product: nf slimherbs
-for sure, sblom sis rekemen kat org lain tuk try this product, sis guna untuk diri sndri terlebih dahulu. once da ada perubahan pada bentuk badan sis n once org asyik tgur n tny mcm mana boleh kurus, baru la sis mnceritakn tntg slimherbs ni. berat asl sis, 56kg. after consume slimherbs around 15bji, mkn pon main2 je..sis mkn ubt ni xtntu. hari ni mkn, esok x. lusa mkn plak, pastu x..ari yang ke 23 kot if im not mistaken, mmg sis pon mcm xpcaya..

really amazing..i lost 10kg.. latest weight 46kg..without excersice.. just bt kerja2 rumah.. smpai la skrg ni, brt sis still maintain..xnaik2 da wlaupun da stop berbulan2.. once again sis gtau u all semua, sis xpksa ye. if ykin n pcaya,try..sis akn guide u sampai u btol2 bjaya.



name: my sis in law
product: nf slimherbs
- sis rekemen kat dier this product, dier try..after mkn first trial pack, xde kesan pape. dier da start give up. dier ckp sis tipu. brt dier 89kg. so, dia stop. fine, dier xpcaya, xkn sis nk paksa. once dier tgk sis, dier da start pcaya balik. i asked her to yakin sbb blom pnh ade yg blom bjaya. so, dier try lg. sis slalu bg dier smgt. sbb sis xnk dier give lg wlaupun da start nk give up balik. sis ckp, sis nk tgk dier cun melecun blk. n her husband siap jnji, if dptbrt 50kg, bagi jean romp 2helai. k, bersemangat balik. after 40days, n da mkn 4 trial pack, still xtrun2. u know what, pil yg ke 41 dier mkn, g tmbg hari ke 42, 8kg trun u! just for 1 day on hari yg ke 42 setelah bersusah payah..ya allah..seronok bukan main lg eh.. ari2 yg strusnya, once lemak bdn dier da mncair, baru la cpt brt dier reduce..hish! dgil btol l0mak akak ye..huhu..so skrg, da lama xjmpe dier. teringin jgk nk jumpa, xsabo nk lihat dpn2. asyik send mms je.. if im not mistaken, latest weight dier 76kg..and still continue consume this product.




name: my mum
product: nf slimherbs
-mother sis ni masih dlm kategori blom tua. =) so, dier pon berminat gak la nk try. sis bg dier try. dier xtmbg dlu brt asl dier brp. main mkn je. dier mkn sbb nk hilangkn perut buncit je. nk kata mader sis ni gemuk, xla.. dlm kategori kurus, tp perut dier agak 'berisi'.. sory mum =)
after mkn ubt ni 5 bji, 5hari je pon, pinggang dier trun 5inches. love u mama. =)




name: jiran sis
product: nf slimherbs

-dier ni jnis pantang dgr ada pape je product kurus, sume dier nk try. mcm2. xperlu sis nyatakan di sini ye antara product yg dier pernah mkn. pling byk trun pon 2kg je. dier ni jnis snggup berhabis duit beratus ringgit tuk kurus tp xkurus2 jgk. after she saw me dpn2, after melihat perubahan sis, i asked her 2 stop all ubt2 kurus yg dier prnh mkn sblom ni slama 2mggu tuk strt try yg ni. so,dier stop. after 2 weeks, dier trus beli product ni. 2 trial pack dier mkn, trun 7kg.. first trial pack xbyk beza pd bdn dier. mgkin sbb dier gemuk daging. 2nd pack br start reduce. n until now, still continue mkn slimherbs. tq aunty for trusting me.


name: kaksu
product: nf slimherbs

- tuk pngetahuan u all semua, setiap ari dari ari pertama,smpai ari ke 15 kaksu ni mkn slimherbs, tiap2 ari dier akn update sis..smpai sis pon da lupe n xtau nk gtau kat u all mane satu cite..ari ptama n ari kdua dier mkn, dier kje dlm office, aircond, xpnh berpeluh pon, skali mkn slimherbs, dier ckp,mcm mandi..berpeluh2..pdhal dlm econ..what so suprise,after consume 15bji je pon, dier ckp,bj2 5,6 thun lps time anak dara lg da bley pkai blik..skrg,dier da jd model pd kwn2 dier..rmai yg duk korek rhsia mcm mane dier boleh kurus..ske la 2! =)




tlalu banyak bukti yg perubhan yg berlaku dpn mata sis smpai sis xtau nk kongsi ngn u all yg mana satu. nnti sis update lg ye bukti2 perubahn yg di depan mata kami sndri..




ni feedback dari customer2 alam maya sis. although kt xpnh jmpa dpn2, tq so much for trusting me and tahniah atas kejayaan anda. moga Allah memakbulkan segala doa kalian. Amin.

Message details
From : atiya

Hp :
+012***8934
Product: nf slimherbs



Hi sis.sy mcm x percaya berat sy trun sampai 55kg. tp xnmpk ketara lg sbb pipi sy still chubby.hehe.tp perot dh kempis. Pil dh nk abes.nk lagi!!hehe




Message details
From : liza
Hp :
+012***2161
Product: nf slimherbs

Sis,y ye sy da stop mkn ubt ni da dkt sbulan tp stiap kali lps mkn,sendawa je,still dpt rs herba ni..magic btol..padahal,da dkt sbulan sy stop..yg plg best kn sis, wlaupun da stop mkn ubt ni, bile g tmbg, xnaik lngsung..xnaik pon wlaupun 0.5kg..lemak yg gone tu btol2 gone la..sblom ni,brt sy dlm 65kg..xabs pon 10bji tu,brt trun dlm 58kg..mau xsuprised..suami n ank2 sy pon da tgr..now da stop da mkn ubt ni sbb da dpt brt yg sy nak..by the way,tq sis sbb knlkan produk ni..





Message details
From : biha
Hp :
+013***3589
Product: nf slimherbs

Haha..gud feedback.br 5bji biha mkn,b4 54 then after 52kg..thanx a lot.


Message details
From : hafiz
Hp :
+017***3736
Product: nf slimherbs



Hai sis..xckup stok..seronok btol bila da dpt tgk beza kat body sndri..sblom ni,prut mbuncit je..nk tackle awek pon malu..skunk, saham da naik blk..haha.. nk order lg 2 pack bleh?da rekemen kat mmbe tntg produk ni..dier pon excited..nnti dier order sndri ye sis..tq


Message details
From : amirul
Hp :
+017***4890
product: nf slimherbs

-After mkn 5bji,sbiji shari, brt trun 2kg je..xpe..nk truskn lg! smpai dpt body yg sy nk..nnti da bjy,sy bg my pic k..


Message details
From :ilman
Hp :
+013***9156
product: nf slimherbs
Before 91kg.after, 86kg, trun 5kg..seronok.. ;) ubt da habis. tp tgk mcm xde perubahan fizikal, stil sm. nnti lepas exam nk beli lg. nk beli smpai btol2 kurus. =)


Message details
From : azela
Hp :
+017***9597
product: nf slimherbs



-Xtau nk ckp mc mane..arp sis pcaya..berat sblom 91kg..umo sy br 17thn..da try mcm2 produk..xtrun2..sauna da blmbk2 sy pegi..ttp same sis..sis, u wonder what?mule2 mkn ubt ni,start ari ptame mkn ubt ni,brt da start trun.sis bygkn, ari ptame trun 1kg..ari kdua 1kg..hari2 trun 1kg..serius mcm xpcaye..msk je ari ke 6,trun 2kg dlm ms shari..mmg btol2 ajaib la..sy xkn lupa for the rest of my life..tuhan je tau btapa seronoknye sy..trima kasih sis..ila harap dapat capai target dpt brt 55kg b4 akhir thn ni..wish me luck sis!!


email details
From : n
email :cutegurlz_ ****@yahoo.com

product: nf slimherbs
lpas da fedup asyik je kne ejek ngn family n kwan2 gemuk n mcm2 lg,
bru la trse nk kurus...mse mle2
nk mkn ubt nie was2 jgk,tkut la ad effect ap2..tp yakin ngn dri sndri n tawakal je kt tuhan yg ubt nie brksan..
n xsia2 lgsung ubt nie mmg bksan sgt2 n hsil nye dlm mse yg sngkt sbb bru mkn 2 mgu n 15bji pil nie da dpt ksn yg sgt ktra..
tq so much sis,sbb sis yg rekemen kn ubt nie..klu xmst skng bdn cm blon lg n
tiap2 ari kn ejek..heheheh..
skng da slow2 nk stop dr mkn ubt nie,just kn jge mkn jela..
amik mknan yg seimbng..
klu dlu shri 3kli mkn nsi,tp skng mkn spnggn pn kdg2 da xlrt..huhu..
hbt x..=)
tq sis!!


email details
From : farah
email : bintang82_ ****@yahoo.com

product: nf slimherbs

sis, thnx sngt2 coz ls pil ni btol2 berkesan gile.. saya mkn dgn 2org kwn..kitorg bertiga mengexperimentkan diri.. hehe..seriously..mmg bksn sngt2..thanx a lot

Message details
From :ame
hp: +6016 ***6153
product: nf slimherbs


-sis,ame timbang 3kg kurang selepas 15 biji utk 15hari


Message details

From :
reen
Hp:
+016***9173
product: nf slimherbs

-salam sis. ari ni ari ke 5 dh. slml ren timbang, bru 1.5kg yg trun. ren ni mmg jnis susah turun. so far, xde ape2 side effect cuma haus je. ren pcaya ngn sis sbb ren dh rasa n nmpk kesan nye..so far,smpai ari ni, walau ubt dah habis, ren xrasa apa2 yg lain mcm. mkn tetap xbnyk..masih terasa selalu dahaga mcm masa mkn ubt. definetely, ren akn amalkan jamu sis..ok sis..ape2,nnti ren akn sms@email sis ye..nite sis..salam

 
Message details
From :
fatimah
Hp:
+012***9091product: nf slimherbs

-salam sis. sori xrep msg sis mse 2. de prob cikit. skrg alhmdulillah brt dh trun 7kg. =) 1hri sy mkn 1bj je.tp kdg mkn,kdg x.sbbnye sy ni plupe cikit.hehe.kdg dh hbs mkn nsi bru ingt nk mkn pil.2 yg trus xmkn.tp alhamdulillah la brat dh 2run..sy hepi sgt2...thnx al0t sis..hehehe..sy lpe nk amk gmbr sblm mkn pil ni.rs rugi lak xtake pic. pasni mmg nk jg bdn je r.tamo mkn bnyk2..haha..


Message details
From :
jz
Hp :
019***5802
product: nf slimherbs

-morning sis! gud news.. jz da lost 3kg in 3days.jz start mkn ubat sis on tuesday.now i am 55kg. wil struggle in 2wks time. wish me luck k..



Message details
From :
cheq
Hp :
012***4124 
product: nf slimherbs


salam sis...sis..cheq xtau nk gtau betapa gumbiranya ati cheq ni sis..sblom ni sis,cheq da pulun mcm2 jnis sis...xpnh eh nk trun2...cheq dlu xdop la gmuk mana...cheq start gmok lepah cheq duk asrama sis..kt asrama,kwn2 syor ubt mcm2 suh nk kuruih ni...x trun2 jgk...mkin gemok ade la sis...da xtau nk bt mcm mana..smpai la satu ari, jmpe kwn lame kt skolah rndh dlu2..dlu bulat bukan main,skrg,da tua ni,mkin lawo sis...tny dier mkn ape..dier ckp mkn ubt..tp da stop da...cheq truih excited...dier ckp,nnti dier tlg blikn..cheq beli ubt ngn dier la sis..sis,timer ksh bnyk2 sis..cheq trun 9kg lps mkn 23 bji ubt sis ni..excited bkn main da...sbb rmai da tgur ade pinggang sis... sis.....tq sngt2 ye sis...nnti cheq da kuruih btol2,solid molid, cheq jnji cheq blnje sis..sis nk ape?sume cheq bg tp sis jgn la mntk bkn2 plak eh..pnt eden..hehe.. k sis,nnti cheq update sis lg ye...tq sisdayen aka sisdayana....


Message details

From :
aja
Hp :
013***3415
product: nf slimherbs

hye sis.few days neh aja xsht sngt.neh br shat skit.smlm da tmbg.kebetulan g clinic.trun 3kg lps 17days mkn pil 2. tq sis.slalu kena exercise tiap2 ari br trn, 2pn take times.he3.nt pape aja update kt sis lg k. ;)






* p/s: kepada nama2 yg tertera disini, sorry sbb sis ltk ur comments kat sni without ur permission first..arap u semua bg n xmrh sis ye.. tp, if u xske or xizinkn, sms me a.s.a.p..u berhak decide k...



** Im waiting for more!**








*Sis dayen: congret n tQ everyone for trusting me..